НОВОСТИ

ДОКАЗ ДА ЧАСНИ КРСТ ИМА НЕВЈЕРОВАТНУ МОЋ: Научници су открили промјене у води након њеног освештавања и читања молитве!

15/10/2022

Истраживања, која су спроведена у лабораторији медицинско-биолошких технологија “НИИ” за индустријску и морску медицину (Москва), постала су права сезнација. Научници су експериментално доказали да крсни знак убија микробе и мијења оптичке особине воде.

 

 

„Потврдили смо да древни обичај да се храна и пиће крсти прије јела има дубоки мистични смисао“, каже физичар Ангелина Махаловска.

„Иза тога се крије практична корист: храна се очишћава буквално у трену. То је велико чудо које се дешава буквално сваки дан“.

Своја истраживања снаге крсног знака Ангелина Малаховска је спроводила скоро 10 година. Спроведена је велика серија експеримената, који су више пута проверени, прије него што су објављени њихови резултати.

Откривена су јединствена бактериолошка својства, која вода посједује послије освећења молитвом и крсним знаком. Откривена је нова, раније непозната особина Божије Ријечи да преображава структуру воде, значајно повећавајући њену оптичку густину у краткој или ултравиолетној спектралној области.

Научници су највећи дио посла урадили бесплатно – само ради тога да би људима пружили могућност да осјете и увиде исцелитељску Божију силу.

Још је интересантније било истраживање спроведено на води послије читања молитве Оче наш.

Ево шта су научници открили.

Научници су провјерили дејство молитве “Оче наш” и крсног знака на патогене бактерије. Ради истраживања су узети узорци воде из разних басена- бунара, ријека, језера. Сви узорци су садржали златну стафилококу и још једну увијек присутну врсту бактерија. Али показало се да се послије прочитане молитве “Оче наш” и осењивања узорка крсним знаком, та количина штетних бактерија смањивала за 7, 10, 100 и чак и више од 1000 пута!

Према услову експеримента – ради искључења утицаја могућег смућивања – молитву су читали и вјерујући и невјерујући људи, и поред свега се број патогених бактерија у разним срединама (са разним врстама бактерија) смањивао у поређењу са контролним вриједностима.

Уочљив је, такође, и благотворан утицај молитве и крсног знака на човјека – код свих испитаника се стабилизовао притисак, и побољшани су резултати анализе крви. Задивљујућа је чињеница да су се показатељи мијењали у тачно потребном правцу за исцељење: притисак хипотоника се повећавао, а хипертоника смањивао.

Примјећено је такође да уколико се човјек осјењивао крсним знаком непажљиво, немарно спојивши три прста, или не дотичући неопходне тачке на тијелу (средину чела, централни дио изнад желуца, као и удубљења на десном и левом рамену), онда је позитиван резултат дејства био много нижи или га уопште није било.

Крсни знак мијења оптичку густину воде практично тренутно. Оптичка густина воде, која је освећена осењивањем крсним знаком од стране обичног вјерника се повећава скоро 1.5 пут! А када то исто уради свештеник – скоро 2.5 пута! То јест закључује се да вода “разликује” степен освећења од стране мирјанина или свештеника, чији су прсти десне руке склопљени ради благослова тако да изображавају прва слова Христовог Имена.

Интересантан је и резултат освећења воде од стране крштеног, али невјерујућег човјека, који не носи крстић на грудима. Показало се да вода “разликује” чак и степен вјере – њена оптичка густина се измјенила само за 10%!

Заиста – “по вјери вашој – нека вам буде!”

Пошто се људски организам састоји од нешто више од двије трећине воде, то значи да је Бог при стварању у нас уградио такав систем физичких канала, који регулише све биохемијске процесе у организму, и који јасно “препознаје” Име Исуса Христа!

У низу експеримената, који су вршени током двије године, истраживане су оптичке густине следећих вода: Света вода Малог освећења; Вода из водовода узета на дан Богојављења; Крстовданска вода из цркве, Освећена на Празник Богојављења; Света вода из ријеке Јордан (Јерусалим); Света вода из различитих светих извора Русије и Украјине.

Поред тога, истраживано је дејство молитве и крсног знака на обичну воду из водовода (воду су осјењивали мирјани и свештеници). Такође је истраживана динамика промјене оптичке густине воде од тренутка узимања узорка. У основи методе спектроскопије, као што је познато, је особина атома хемијских елемената да апсорбују свјетлост одређене таласне дужине. Анализа резултата мјерења је показала задивљујућу ствар: послије освећења од стране јереја обична вода из водовода задобија нова оптичка својства – значајно (ради једноставности објашњења не наводимо цифре и формуле – уред.) се повећава њена оптичка густина!

 

То значи сљедеће:

Ријечи молитве су адекватне дејству не звучних таласних дужина, као при обичном говору, већ свјетлосних! А свјетлост се простире милион пута брже него звук. Друго, до данас се сматрало (закон Ламберта – Бугера – Бера) да су промјене оптичке густине раствора повезане само са конкретном промјеном јонско-молекулског састава раствора, то јест са промјеном концентрације раствора.

Међутим, дејство ријечи молитве има потпуно други механизам дјеловања, јер нико хемијским путем није мијењао почетни састав узетог узорка водоводске воде. Значи, управо Божија благодат, призвана у ријечима молитве, је измијенила оптичку густину воде.

При чину освећења се могу чути посебне ријечи: “…Приђите, примите сви Духа Премудрости, Духа Разума, Духа страха Божијег, Христа који нам се јавља”.

Означавају одзив живог Господа као одговор на молитвену прозбу свештеника – то јест Господ нам каже: “Примите Христа који вам се јавља”, наводи портал васељенска.

У том тајанственом, мистичном тренутку Господ, се невидљиво за наше очи јавља силаском Светог Духа на воду, дајући тој води мољену исцелитељску силу за душу и тијело. И вода се одмах “одазива” – повећава се њена оптичка густина у ултравиолетној спрекрталној области. Она као да се “испуњава” свјетлошћу. Људско око наравно не може да ухвати те исцелитељске промјене структуре воде. Али инструмент (спектрограф) даје објективну оцјену те појаве и неоповргнут доказ силаска благодати Духа Светога на воду која се освећује.

Из наведених истраживања се види да вода, свјетлост и ријеч молитве могу међусобно да дјелују. И у основи свега је Ријеч. Њом је створен свијет (“У почетку бијеше Ријеч, и Ријеч бјеше у Бога”), и њом се уз Божију помоћ настављају чуда на земљи.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести