НОВОСТИ

МЕДЛИН ОЛБРАЈТ МИ ЈЕ ОТКРИЛА ЗБОГ ЧЕГА МРЗИ СРБЕ! Вук Драшковић о можда НАЈВЕЋОЈ ТАЈНИ америчке државне секретарке

22/09/2022

Предсједник Српског покрета обнове и некадашњи шеф дипломатије Вук Драшковић открио је детаље о Медлин Олбрајт које јавност до тада није знала.

 

 

Олбрајт, прва жена државни секретар САД, која је помогла у вођењу спољне политике Запада након Хладног рата, имала је 84 године када је умрла.

Драшковић је Курир телевизији, открио да му је током једног разговора Олбрајтова признала због чега је огорчена на Србе.

Драшковић се осврнуо и на чињеницу да је Олбрајтовој пред камерама пољубио руку иако је само неколико година раније директно утицала на НАТО бомбардовање наше земље.

– Мене неће девет Дунава и девет Сава у данашњој Србији, која је потпуно затрована неистинама које је прихватила као истине, да опере због тога што сам а неком сусрету у Бриселу пољубио руку Мадлин Олбрајт, која је тада била државни секретар Сједињених Америчких Држава.

Пољубио сам руку “злочинцу” и “србомрзцу”, а Србија не зна. Србија не зна да је та Мадлен Олбрајт одрастала у Београду и да је њен отац био србофил. Био је амбасадор Чехословачке и говорио да је “да нисам Чех, ја бих био Србин” и да обожава Србе.

Мени је Мадлен Олбрајт у Вашингтону рекла да толико воли Србе да је сву своју љубав према Србима преточила у огорченост, чак и у мржњу, због Слободана Милошевића који је највећа срамота српског народа – рекао је тада Вук Драшковић у емисији “Црвени картон” водитељу Светиславу Басари.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести