НОВОСТИ

Народ не вјерује у ЦИК-ово бројање

12/10/2022

Броје наново, а ни први пут нису све пребројали, такав циркус се само у БиХ може десити, тако цијелу заврзламу са изборима коментаришу Бањалучани са којима смо разговарали. Кажу памте и нека друга времена када је било више реда и политичког фер-плеја.

 

Народ не вјерује у ЦИК-ово бројање

Народ не вјерује у ЦИК-ово бројање

 

“Прогласио си своју побједу, а још се нису ни пребројали гласови. ви сте то пратили сигурно. Ја сам у оно Титино вријеме бавио се политиком, то знам како иде пороцедура. Ови су чекали резултате и немогуће да је 30.000, људи моји био сам у гласачим одборима, посамтрач, свашта сам радио годинама, свих странака има. нема теорије да можеш украсти, нема теорије. Према томе оптуживати, излазити на улицу то је стварно ружно. И сутра ћемо напокон знати истину”, каже Зоран Јошић.

Ко ће знати и хоћемо ли, неповјерљиви су неки од наших саговорника. Ми смо своје рекли, али кажу, џаба нам. Неки на изборе нису ни изашли, а послије свега, у будуће тек неће.

И на југу Српске су разочарани и у чуду. Кажу ЦИК не ради по закону и праву, него самовољно и под различитим утицајима.

Да ће ЦИК ишта истјерати на видјело сумњају и у Источном Сарајеву. Млади тамо кажу, да немају повјерења у цијели процес.

Воља народа се десила, али то једној страни није било по вољи. Одлучили су да покушају да прекроје оно што је народ одлучио и пресјекао.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести