НОВОСТИ

ПРОРОЧАНСТВО СРПСКОГ ВОЈНИКА ИЗ 1912.: Прича о прва два рата обистинила се, а шокираће вас шта ће се десити у ТРЕЋЕМ СВЈЕТСКОМ РАТУ!

13/10/2022

Много је прича о разним пророчанствима и предвиђањима, али оно што се десило српском војнику Стевану Богићу за вријеме служења војног рока у прољеће 1912. ће вас сигурно изненадити.

 

 

ПРОРОЧАНСТВО СРПСКОГ ВОЈНИКА

Уочи рата са Турцима једне вечери 1912. у касарни у Крагујевцу, тада 24-годишњи Стеван је имао сновиђење Балканских и три свјетска рата! Чудним путевима, ова Богићева пророчанства осванула су у њемачким и аустријским новинама.

 

Преносимо његово свједочанство у цјелости:

За вријеме мога служења 1912. у касарни у Крагујевцу легао сам једно вече у кревет, и пошто се зачула труба за повечерје, спустио сам поред себе моју омиљену књигу Свето писмо. Свјетло се угасило и ја сам заспао.

У току ноћи сазнао сам какве ће задатке српски војник имати у предстојећем рату. Сањао сам једног лијепог човјека са брадом. На реверу његовог капута било је његово име: “Родни” – почиње Стеван причу и наставља:

Он је у једној руци држао Свето писмо, а прстом друге руке ми је показао, мени иначе познати капител из Откровења Јовановог, гдје стоји: Анђео је одлетио, и дато му је да одвеже четири анђела који су били везани на великој стени изнад Еуфрата (Откр.09,14). Родни ми је објаснио да су та четири анђела Србија, Црна Гора, Грчка и Бугарска! Онда ми је рекао:

“Ваше земље ће заједнички ступити у рат против турске царевине, побиједићете и заувијек ћете се ослободити Турака. Али Бог је овом хришћанском савезу дао моћне кључеве којима ћете отворити врата Божијег страшног суда. Овај рат на Балкану проузроковаће даље и ратове међу вама, а потом један Свјетски рат и то ће бити Први од три, који ће донијети свијету до тада невиђено разарање и патњу.

Када избије Свјетски рат заратиће цијели свијет. Србија ће бити на страни побједника, али ће у великој крви платити цијену у том рату. Недуго послије овога почеће и Други свјетски рат у коме ће ратовати и гинути још више људи по цијелом свијету него што је то било у Првом.

Тај Други ће бити само наставак Првог, као што ће Трећи бити наставак Другог. Страшни Божији суд одредио је да сва три рата почну некако у вези са Балканом и свуда ће бити мртвих српских војника!“

Стеван је испричао да му је Родни рекао да ће послије тог Трећег свјетског рата, када се све оконча својом вољом створити мир и Царство на земљи са владом која ће бити влада уједињих народа, а да ће цијели свијет бити једно велико село.

Неколико недјеља касније све се дешавало како је Родни рекао.

Прошао тај први Балкански рат, са Турцима, па други са Бугарима и за то вријеме сваких неколико ноћи Родни је долазио у сан Стевану и доносио му поруке, показивао карте и слике шта ће се догађати.

Дочекао је Стеван и Први свјетски рат и његов завршетак, све како је Родни предсказао.

„Када ми се јављао иако су прошле године, он је изгледао једнако стар, уијвек са лијепом брадом и лицем четрдесетогодишњака, као први пут када ми се приказао. А ја сам старио. Но да није било њега, ја сигурно не бих доживио да ово све испричам.

Доживио сам да живим у Југославији, али је све некако мирисало на рат и Родни ми је испричао када ће и какав бити тај Други свјетски рат. Тако како ми је најавио све се тако догодило. И то сам захваљујући њему преживио. Али једном приликом у сну Родни ми је рекао да ће Трећи свјетски рат бити најстрашнији од свих. Он ће доћи изненада, одједном без икакве најаве и сви ће бити изненађени“, причао је Стеван Богић.

 

Опис Трећег свјетског рата

„У вријеме када буде овај рат трајао нико и нигдје неће бити сигуран. Ватрене, отровне и смртоносне кугле ће долазити са неба, излетати из воде и са земље“, рекао ми је он.

“Твоја земља биће бојно поље најјачих, а број мртвих ће бити већи од свих у ратовима до сада заједно. Једнога дана када почне, на радију ће се чути само брујање и ништа више, нико неће знати шта се у цијелом свијету догађа.”

Према Стевановом сновима, биће доста преживјелих, а то ће бити они који буду могли да предосјете овај језиви рат и катастрофу. Сви ће примјетити, али нико неће обраћати пажњу на знамење природних појава, неподношљиву топлоту или другдје – екстремну хладноћу, јака струјања ваздуха и олује, и изненадне катастрофалне земљотресе.

Храна, вода, воће и све остало биће затровано. Скоро да неће бити мјеста на земљи гдје ће се наћи исправна вода и храна.

Преживјеће они који храну и воду буду склонили да се не затрује, јер све што остане напољу биће смртоносно.

“Биће мјеста на земљи гдје ће људи ићи и плаћати кило злата за литар воде или векну хљеба. Многи ће се кајати што су бацали флаше умјесто да су их напунили водом и закопали у земљу или напунили бурад у подрумима, умјесто са вином и ракијом, са пшеницом, кукурузом и брашном”, пренио је Стеван.

Када сам питао Роднија колико ће дуго трајати тај погром (Трећи рат), он ми је одговорио: “Неки од оних који су рођени 1912. године, када сте ви Срби, Црногорци, Грци и Бугари отворили врата Страшног суда доживјеће и преживјеће Страшни Божији суд.

Тада ће доћи ново вријеме, свијет ће се реформисати, ујединити, почеће нови систем живота, нови календар.

Једна религија и само један светски језик. Људски разум ће спознати један други једноставан систем исхране.

Медицина ће направити највише успјеха са једним проналаском и тако продужитит животни вијек, али све то ће потрајати док дође у ред – написао је Стеван.

Ово је само један дио свједочења Стевана Богића. Русија и Кина са једне, Америка и Европа са друге стране.

Занимљиво је да се готово нигдје не помиње да ће Њемачка, иначе једна од водећих војних сила у Европи и свијету учествовати у Трећем свјетском рату, који ће претходити Апокалипси.

Међутим…

Та земља ће бити једна од највише опустошених земаља у предстојећем сукобу, једноставно биће „буквално прегажена“ руским тенковима, као и Белгија, Пољска, Чешка, Француска и све што се нађе руским армијама на путу, према излазу на Средоземно и Јадранско море.

Када већ помињемо Јадранско море даље стоји слиједеће: “Руси ће се преко ноћи наћи у Београду и одатле кренути пут Јадрана и другим правцима, како би покорили цијелу Европу. И даље… У Београду ће им се придружити Срби!“

Ништа више од тога, па морамо шпекулисати претпоставком, да ће српски добровољци кренути са Русима, да би ослободили окупиране српске земље, наводи Курир.

Руси ће заузети Истанбул, најважније изворе нафте на Блиском истоку и побиједити Американце, који ће их напасти како би повратили своје интересне земље.

Француска ће такође бити окупирана, а Париз са Ајфеловом кулом сравњен са земљом.

Према пророчанству на ове догађаје нећемо дуго чекати.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести