НОВОСТИ

СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА ИЗ 1999. ГОДИНЕ: Клинтон имао 400 плаћених убица на Косову, а многи су страдали од српске руке!

27/08/2021

Бивши предсједник САД Бил Клинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Косову и Метохији који су се борили на страни терористичке ОВК.

 

Бил Клинтон

Бивши предсједник САД Бил Клинтон

 

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон помогао албанским терористима, иако америчка администрација и данас негира своју умешаност. Батлер додаје и да је овај модел „помоћи“ потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији…

Амерички експерт објашњава да су функционери Стејт департмента директно усправљали својим специјалцима и тако вукли конце и контролисали ситуацију на КиМ и Балкану.

  • Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Косову на страни Ослободилачке војске Косова (ОВК), а бројала је око 400 наоружаних бораца… Пронашао сам причу о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, што у свему подсјећа касније на Украјину, Либију и Сирију. „Видите „обрасце“ које нас воде до истине и више него довољно. Стравична стратишта легитимне државе Југославије су служила за улагање у подјелу преосталих комада земље, уз помоћ америчких предсједника, британских господара и немачких индустријалаца. Атлантска бригада је дјеловала у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убице из иностранства. Амерички фунцкионери у врху су их добро познавали и управљајући њима су вукли конце на Косову и широм Балкана. Југославија је постала прототип, примјер за дјеловање у Авганистану и Ираку, Арапском прољећу – сматра овај експерт, наводи „Србијаданас“.

Према његовим ријечима, Југославија је постала прототип и примјер за дјеловање у Авганистану и Ираку и на другим жариштима.

  • Имена Медлин Олбрајт, Хавијера Солане, генерала Веслија Кларка и других се и даље спомињу. У бившој Југославији су пријатељи кључних играча у владама дословно планирали претворити народе и земље у кредиторе и инвестициони „елдорадо“. Прича о геноциду у име демократије је престрашна – каже Батлер.

Генерал Владимир Лазаревић каже да ово не би требало никога да изненађује.

  • Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и прије агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и по Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пјешадије за све вријеме копнених напада преко наше државне границе. Такође, више стотина специјалаца убачено је на Косово и Метохију у циљу извођења диверзантских акција, али без успјеха. Дио њих главом је платио учешће у агресији на нашу земљу – наглашава Лазаревић.

Остале Вијести