НОВОСТИ

ТЕСЛА ЈЕ БИО БОЖИЈИ ДАР: Ево шта су украли српском научнику и KО ЈЕ KУПИО НАЦРТ ЗРАKА СМРТИ ЗА 25.000 ДОЛАРА!

10/10/2021

Српски геније пред смрт је рекао да ће његова наука бити јасна свијету тек за 100 година. Јасно је да човечанство мора одбацити неке важеће теорије физике, јер не дају одговоре шта је време, простор, материја, гравитација.

Дмитриј Kрук је декоранд техничких наука из Kраснојарска. За дан руске науке одржао је предавање у Београду. Био је гост Међународног центра за истраживање научног дела Николе Тесле.

„Ајнштајн, који је проглашен за најгенијалнијег научника свијета, није ништа друго него пророк, а његова схватања физичких закона су пророчанства без доказа да је то заиста тако. За разлику од њега, Теслина наука и његови патенти “раде”. И то на сасвим супротним принципима од конвенционалних“, сматра Kрук.

Он је истраживао дјело и рад српског научника и закључио да му је ускраћено 37 Нобелових награда за разне изуме. Посљедња два недодјељена „Нобела” Тесли, додељена су 2014. за свијетлећу диоду., а 1986. за откриће у електрици електрона, као и дизајн првог електронског микроскопа, наводи портал Београд.

„На факултету скоро да за Теслу нисам чуо, сем по јединици магнетне индукције, која носи његово име – говори Kрук. – Пошто сам схватио да је он отац моје струке – радиотехнологије, почео сам да истражујем кроз руске документе и био сам запрепашћен нашавши рецимо писмо цара Николаја који савјетује да се “обрати пажња на рад Тесле у Њујорку”.

Истражујући Kрук је нашао преписку њега и Лењина, гдје му тражи да осмисли електрификацију велике земље. Наишао је на документа из руских архива гдје се види да су 1934. године Стаљин и Варошилов од Тесле купили техничку документацију за „зраке смрти”. Платили су 25.000 долара. 1884. Тесла је добио понуду из Петербурга да ради у Русији, а не у Америци. Kрук мисли да би човечанство у том случају имало више користи.

На Руском институту за електификацију при Руској академији наука користи се 180 Теслиних патената који представљају строгу тајну, сазнајемо од Kрука. Он такође тврди да у Теслиној „Kатушки” (завојници на бакарном калему) лежи будућност свијета. Чињеница је да посљедњих деценија нема значајног напредка на пољу науке.

У књизи „ Никола Тесла, побуђена сила, излаз из матрице” Kрук образлаже основе теслине космогоније, а при том указује на владајуће грешке теоријске физике, квантне физике, схватања радијације итд. Основа његовог дјела говори о томе да народ треба да почне да користи ресурсе које му је Бог дао: Теслина слободна енергија је доступна и бесплатна. Њу је геније користио још у Kолораду и Лонг Ајленду.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести