НОВОСТИ

ЦИА ИМАЛА ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗА УНИШТЕЊЕ СРБА И ДРУГИХ ПРАВОСЛАВНИХ НАРОДА: Даћемо им лажне идеале и сами ће се уништити

14/09/2021

Да постоји завјера против Словена и да то није празна прича свједоче документа односно “Доктрина америчке борбе против истока“ коју је написао Ален Далас, директор ЦИА од 1953. до 1961. године.

 

CIA

 

Он је упутио директиву америчким службама безбједности у којој се каже:

„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, све злато, сву материјалну моћ на магарчење и залуђивање људи.

Човјечији мозак, свијест људи склони су промјенама. Посијемо ли тамо хаос, ми ћемо непримјетно да им подметнемо лажне вриједности и примораћемо их да те вриједности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини.

Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест.

Литература, биоскоп и позориште ће просљављати најнижа људска осјећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном ријечју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазвати хаос и неред. Непримјетно, но активно и постојано.

Помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмијавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима- све ћемо то култивисати у свијест људи. И мали број, веома мали број људи ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмијавати их, оклеветати и прогласити их отпадницима друштва.

Ми ћемо рушити духовне вриједности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у дјетињству и младалачком добу, увијек ћемо главну ставку да бацимо на омладину, деморалисати, развршћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“.

Ова директива као и многе прије и послије ње су усмјерене директно против православних Словена, прије свега Руса и Срба. Вријеме је показало и доказује да се директиве и стратегије америчке спроводе поготово у посљедњих тридесетак година.

„Ми Срби се морамо уздати у речи Митрополита Петра првог Петровића – Светог Петра Цетињског његовом насљеднику Петру другом Петровићу Његошу, а оне су биле: “Моли се Богу и држ` се Русије“!

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести