НОВОСТИ

Један од идеолога машинерије зла која је касапила људе

13/06/2021

Aљбин Курти је био један од идеолога терористичке ОВК, машинерије ла која је убијала, киднаповала и касапила људе да би трговала њиховим органима и посљедњи је који има право да било кога оптужује за геноцид, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

 

Петар Петковић

Директор Канцеларије Петар Петковић

 

Директор Канцеларије Петар Петковић је рекао да би премијер привремених институција у Приштини требало да своје сународнике почне да упознаје о злочиначкој природи терористичке ОВК, чије су жртве били, не само Срби, већ и многи Албанци.

 

Према његовим ријечима, политичари у Приштини имаће морално право да говоре о злочинима тек када буду спремни да признају да су сами покренули спиралу злочина која је резултирала свим ратним страхотама и егзодусом четврт милиона Срба и других неалбанаца са Косова и Метохије.

 

Коментаришући Куртијеву изјаву да би институције у Приштини морале да туже “Србију за геноцид почињен пре 22 године”, Петковић је истакао да је Србија досљедно спремна да истражи све злочине, било да су они стварни или измишљени.

 

Петковић је напоменуо да Приштина не жели да манифестује исту врсту отворености, јер је, како каже, Курти свјестан да би његова идеолошко-пропагандна прича о такозваном геноциду над Албанцима пала у воду суочена са стварношћу и истином о правој природи ОВК

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести