НОВОСТИ

ЦРНО ПРОРОЧАНСТВО ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Откривени детаљи из тајних списа! ШТА ПРИЈЕТИ СРБИМА, А ШТА ЕВРОПИ?

06/08/2023

У посљедњим данима Српска православна црква ће бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота

 

 

Многа свештена лица и монаси имали су прилике да за његовог живота разговарају са покојним патријархом Павлом. Међутим, мало којим људима се повјеравао кад је ријеч о будућности и догађајима који ће нас задесити.

На Kосову, монах Јован Синђелић и данас чува у потпуној тајности списе који се премјештају из безбједносних разлога сваког мјесеца. Они се тренутно налазе у Пећкој Патријаршији, а увид у документе има свега пар људи, које је патријарх одредио као чуваре.

Монах Јован, који је сада већ у позним годинама у разговору са новинаром Александром Рестаком, тврди да у једном дијелу документа стоје ријечи патријарха Павла у којима он упозорава на коначне дане свијета, барем онаквог каквог га познајемо.

Патријарх је тако наводно упозорио да ће у посљедњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота.

Патријарх је упозорио и на то да ће у Европи бити удар на хришћане, укључујући и католике. Монах Јован напомиње да насељавање исламиста у Европи представља почетак тог вјерског рата.

Патријарх Павле је оставио прецизне списе о томе како је видио долазак исламиста у срце Европе, а наводно је оставио и цртеж – руте које ће користити у свом походу.

Те руте се поклапају са данашњим путевима којима се крећу азиланти који долазе из Сирије, Ирака, Авганистана и других држава гдие се дуго година води рат, у жељи да населе западну Европу. Претпоставља се да међу њима има и доста терориста.

Патријарх Павле је, такође, напоменуо више пута у документу да ће Kосово бити враћено Србији јер га из неког разлога Албанци више једноставно неће хтјети, а према ријечима монаха Јована то је већ почело да се дешава масовним одласком Албанаца са Kосова.

На крају се додаје и да ће Русија и Србија направити коначну подјелу на Балкану у виду територија, након коначног сукоба у којем ћемо завршити на страни побједника.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести