НОВОСТИ

ЂАЈИЋ: Дајемо отворену подршку листи Александра Вучића на београдским изборима! Организоваће се концерт крајишке музике у Бусијама

21/05/2024

Поводом добре сарадње и подршке Србије и Српске, Владо Ђајић организоваће концерт крајишке музике у Бусијама поред Београда 26. маја, где ће представити песме из Крајине и Републике Српске.

 

“Наступиће преко 40 крајишких група, а међу гостима биће Баја Мала Книнџа, као и Гоци бенд. Ово је први пут да се оваква манифестација дешава у близини Београда. Истовремено, дајемо подршку предсједнику Александру Вучићу, а и нашем предсједнику Милораду Додику због сарадње ове двије државе. Наша подршка предсједнику Александру Вучићу и његовој листи на предстојећим изборима је отворена и позивам све да гласају за имена са те листе.” , рекао је Ђајић.

Истакао је да су акција и концерт од вишеструког значаја.

”Првенствено да сви потомци и људи који су са ових крајева, а живе у Србији, не забораве пjесму коју су пjевали њихови преци и да им вратимо мало сjећања” истиче Ђајић.

Према његовим ријечима, истовремено жели да промовише и многе извођаче за које мало ко зна, а поред свега, циљ му је и да се захвали Србији и свим њеним грађанима, који су примили наше претке. Истао је и нагласио да је његова подршка Вучићу и његовој листи на предстојећим изборима отворена и да позива све да гласају за имена са те листе.

 

 

Коментари

0

Пошаљи коментар

Остале Вијести