НОВОСТИ

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

15/02/2024

Велики скандал ових дана потреса Бијељину, након што је у јавност испливала преписка Спасоја Живановића из Црњелове, блиског пријатеља градоначелника Бијељине Љубише Петровића, са непознатом особом.

 

Фотографије из преписке приказују gotovo potpuno голу женску особу у, како се јасно види, службеном аутомобилу тамошње Цивилне заштите.

Запосленик који је одговоран за сигурност и добробит грађана, попут Спасоја, требало би да се понаша на начин који одражава одговорност, професионалност и поштовање према својој дужности, што је у овом случају доказано све супротно од горе наведеног, пише локални портал “Вијести365”.

Фотографије које је објавио, приказујући женску особу у тангама у приколици возила за цивилну заштиту, врло су неприкладне и неодговорне, због чега је јавност шокирана.

Осим тога, чињеница да је Спасоје близак пријатељ градоначелника Бијељине Љубише Петровића, који га је и запослио, довела је у питање транспарентност и интегритет запошљавања у јавном сектору и са правом изазива сумње у политички непотизам и корупцију.

Овакво понашање озбиљно нарушава повјерење грађана у ефикасност цивилне заштите и уопштено владавину права, локалних власти.

Из Градске управе се за сада нису оглашавали о овом скандалу, али јасно је да надлежне институције треба да истраже случај и предузму одговарајуће мјере како би се осигурали одговорност и интегритет у јавном сектору.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести