НОВОСТИ

МУП Србије: Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке, претражује се Лазарева пећина

07/04/2024

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно спроводе детаљну претрагу терена на територији града Бора у потрази за телом двогодишње Данке Илић, за чије се тешко убиство сумњиче С. Ј. (1974) и Д. Д. (1974), обојица из Бора, а који су ухапшени 4. априла ове године.

 

 

Више десетина припадника полиције Министарства унутрашњих послова, уз коришћење најсавременије опреме, тренутно претражује Лазареву пећину која се налази око три километара од села Злот, у ком живи осумњичени Д. Д., Лазарев кањон, као и целокупно подручје дуж Злотске реке у потрази за телом детета које је, како се сумња, он другог дана након извршеног кривичног дела преместио са депоније у околини Бањског Поља, саопштио је МУП.

Припадници Министарства унутрашњих послова спроводиће опсежну претрагу територије града Бора у циљу проналаска тела девојчице и утврђивања свих околности под којима је настрадала, наведено је у саопштењу.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а припадници МУП-а су у четвртак, након опсежне акције, детаљних провера свих трагова и информација, ухапсили Ј. С. и Д. Д., због сумње да су убили девојчицу.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести