НОВОСТИ

Нинковић, на крају, оборен на под: Специјални гости у бањалучкој Градској управи ФОТО/ВИДЕО

05/10/2023

Одлична је прилика да поводом Недјеље дјетета угостимо малишане из Центра за предшколско васпитање и образовање у Градској управи, поручио је предсједник Скупштине Града Бањалука Љубо Нинковић, док су радознали малишани јурили око њега.

 

Нинковић не крије да му дружење са најмлађим Бањалучанима прија, али да није имун на услове рада у Центру васпитања и образовања Бањалука, о којима ће, како каже, разговарати са директором вртића у наредном периоду.

,,Плате које васпитачи имају су у просјеку 1.200 марака, што је заиста јако мало. Ових дана некако је тема плата актуелна, о чему ћемо свакако више разговарати, да видимо како то ријешити”, наглашава Нинковић.

Нинковић додаје да није занемарљив број дјеце који не добију прилику да се упишу у вртић, па би требало размотрити градњу бар још два објекта.

Помоћник директора Центра за предшколско васпитање и образовање Мирјана Крчмар не крије задовољство што су малишани посјетили Градску управу Бањалука.

,,Ово је већ традиција. Сваке године поводом Недјеље дјетета, ми смо ту. Хвала институцијама што подржавају наш рад и увијек угосте нашу дјецу”, каже Крчмар, док малишани користе вријеме да се поиграју са Нинковићем којег су успјели да оборе на под.

На почетку састанка са малишанима, упитао их је да ли знају код кога су дошли, а они као из топа рекоше – код градоначелника.

Нинковић се на овакав одговор насмијао, али су се малишани брзо снашли и рекли да су, ипак, дошли код предсједника.

Посјета се завршила размјеном поклона и гомилом слаткиша.

 

Извор: БЛ портал

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести