НОВОСТИ

САМО ВЈЕРА СРБИНА СПАШАВА: Свака кућа мора да има ове три иконе, чувају укућане од злобе и болести

27/02/2023

Ако желите да започнете процес излијечења од свих болести, прво идите до најближе цркве и ставите свијећу на икону на коју вам очи саме “падну”.

 

 

Живот нам по некад тако удеси путеве, да нам нико до сам Господ Бог не може помоћи. Када особу савлада изненадна болест, тада се посебно моли Богу за помоћ и сазнаје колико је здравље важно, али и колика је моћ молитве.

 

Ако желите да започнете процес излијечења од свих болести, прво идите до најближе цркве и ставите свијећу на икону на коју вам очи саме “падну”. На тај начин Господ нам даје до знања гдје да започнемо наше излијечење.

 

Постоје врло јаке иконе и свјеци који помажу болесним људима да се опораве брже и оздраве.

 

Стога вам предлажемо да иконе тих светаца увек држите у својој кући, а оне ће вам помоћи да ојачате и физички и психички, подсјећа портал Лепоте Србије.

 

Икона Мајке Божије

 

Људи кажу да ова икона лијечи од многих болести, а вјерује се да ју је први иконописао сам свети Лука и да она због тога има велику моћ исцјељења људи. Икона приказује Мајку Божју и Исуса Христа, гдје се јасно види како га она воли и брине се за њега, као што воли и брине се за све оне људе који јој се обрате за помоћ.

 

Икона Светом Василију Острошком

 

Човек из народа, човјек који брине за народ. То је Свети Василије Острошки. Светац који ходи међу људима. Икона Светог Василија Острошког треба да се нађе у сваком дому, јер се сматра да овај светац чува породицу и кућу од пожара, зла и болести.

 

Икона Пресвете Богородице Тројеручице

 

Зашто се за ову икону каже да је “тројеручица”? Ако боље погледате, видјећете да су на њој приказане три руке, одакле се сматра да ова икона ублажава болове у рукама.

 

Међутим, вјерује се да помаже при излечењу разних болести. Истина је да све иконе имају моћ излечења, јер из људске душе “избацују” зло и мржњу, остављајући доброту и благостање.

 

Ако је особа негативна, ако из њега избија љутња, чак ни све иконе на свијету му неће помоћи да оздрави, опрости, залијечи се…

 

Највећу моћ има права и искрена молитва. Научници су доказали да вјерник удубљен у молитву потпуно искључује мождану кору, а то означава потпуну сигурност и одсуство стреса.

 

“Молитва је снажан лијек те не само да регулише све процесе у људском организму, него и обнавља уништену структуру свијести”, тврди Валери Слезин, директор Лабораторије за неуропсихофизиологију на Институту за истраживање и развој психонеурологије у Ст Петерсбургу.

 

Већина болести узрокована је тако негативним ситуацијама и умно потенцираним проблемима који се током молитве повлаче или чак потпуно нестају.

 

Научници су доказали да се након Литургије и других вјерских обреда нормализује крвни притисак и друге вриједности измерене у крви. Наводно је доказано и да звук звона убија вирусе, а света вода мења своја својства излијечења зависно о степену вјеровања вјерника што је заправо само додатак на теорију о “памћењу воде”.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести