НОВОСТИ

TАЈНИ СПИСИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Велико пророчанство о Косову и када ће се српска нога вратити у Приштину

15/07/2021

Многа свештена лица и монаси имали су прилике да за његовог живота расговарају са покојним патријархом Павлом. Међутим, мало којим људима се повјеравао кад је ријеч о будућности и будућим догађајима. На Косову, монах Јован Синђелић и данас чува у потпуној тајности списе који се премј ештају из безбједносних разлога сваког мјесеца.

 

Патријарх Павле

Патријарх Павле

 

Тренутно се налазе у Пећкој Патријаршији, а увид у документе има свега пар људи, које је патријарх одредио као чуваре.

 

Монах Јован, који је сада већ у позним годинама у разговору са новинаром Александром Рестаком, тврди да у једном дијелу документа стоје ријечи патријарха Павла у којима он упозорава на коначне дане свијета, барем онаквог каквог га познајемо. Патријарх је тако наводно упозорио да ће у посљедњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота.

 

Патријарх је упозорио и на то да ће у Европи бити удар на хришћане, укључујући и католике.

 

Следеће пророчанство патријарха се односи на тренутну ситуацију у Европи. Монах Јован напомиње да насељавање исламиста у Европи представља почетак тог вјерског рата.

 

Патријарх Павле је оставио прецизне списе о томе како је видио долазак исламиста у срце Европе, а наводно је оставио и цртеж рута које ће користити у свом походу.

 

Те руте се поклапају са данашњим путевима којима се крећу азиланти који долазе из Сирије, Ирака, Авганистана и других држава гдје се дуго година води рат, у жељи да населе западну Европу. Претпоставља се да међу њима има и доста терориста.

Следећи сачувани документи говоре о Косову. Патријарх Павле је, такође, напоменуо више пута у документу да ће Косово бити враћено Србији јер га из неког разлога Албанци више једноставно неће хтјети, а према ријечима монаха Јована то је већ почело да се дешава масовним одласком Албанаца са Косова.

 

На крају се додаје и да ће Русија и Србија направити коначну подјелу на Балкану у виду територија, након коначног сукоба у којем ћемо заврштити на страни побједника.

 

#patrijarhpavle #kosovo #pristina

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести