НОВОСТИ

Удружење “Мозаик пријатељства” организовало излет у Млинску ријеку: Позвани пријатељи Шобот и Ђајић

26/06/2024

Јавна кухиња “Мозаик пријатељства” данас се привремено преселила у излетиште Млинска ријека, гдје су корисници уз музику и дружење уживали у ручку. На излет су позвали и директора Универзитетско клиничког центра, др Владу Ђајића, и начелника кардиохирургије, др Николу Шобота, који су се радо придружили овом посебном догађају.

 

 

 

“Ово је за нас посебан дан. Дружимо се, уживамо у музици, дан је предиван. Хвала свима који су ово омогућили. Нама ово пуно значи”, поручили су с окупљања.

На позив корисника јавне кухиње на ручку је био и др Никола Шобот, којег су присутни поздравили громогласним аплаузом.

 

Ирина Субашић испред Удружења грађана “Мозаик пријатељства” рекла је да се данас на ручку налази нешто преко стотињак корисника.

“Мозаик пријатељства броји тренутно преко 1000 чланова. Желим да се захвалим др Николи Шоботу и др Влади Ђајићу који су дошли на наш позив”, поручила је Ирина Субашић.

Начелник кардиохирургије др Никола Шобот рекао је да је велика част бити пријатељ Мозаика пријатељства.

“Поносан сам на то што сам најављен као пријатељ јер заиста јесам пријатељ, нарочито оваквој једној организацији. Ми смо били и сигурно ћемо бити уз ово Удружење. Ми смо ту да препознамо њихове потребе, наше опредељење је да будемо уз њих”, поручио је Шобот.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести