НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Vrijedna donacija m:tel-a Klinici za dječije bolesti

25/03/2021

Ovoga puta, m:tel je donirao sredstva za kupovinu vrijedne opreme Klinici za dječje bolesti UKC RS.

Kompanija m:tel, poslujući u okviru Telekom Srbija grupe, godinama unazad njeguje upravo onaj dio poslovanja koji se tiče društvene odgovornosti i odnosa prema zajednici, s naročitom pažnjom se odnoseći prema dobrobiti za najmlađe.

S tim u vezi, mnogo puta do sada je kroz program donacija, ali i podržavajući mnogobrojne projekte i aktivnosti čiji su fokus djeca i mladi, pomagala upravo unapređenju kvaliteta njihovog života i zdravlja.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, u poslovnoj zgradi kompanije m:tel u Banjaluci 25. marta ove godine, uručio je ček načelniku Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, prim. dr Vladimiru Mirošljeviću, a za potrebe nabavke 20 ultrazvučnih inhalatora.

Tom prilikom Vladimir Lučić je izjavio: „Kompanija Telekom Srbija ima dugu praksu društveno odgovornog poslovanja, koju na uspješan način sprovode i njene ćerke firme. Trudimo se da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo, osluškujući aktuelne potrebe iste te zajednice. Srećni smo što je naša kompanija m:tel Banjaluka u prilici da u ovim za sve nas izazovnim vremenima pomogne Klinici za dječije bolesti UKC RS, donirajući sredstva za nabavku ultrazvučnih inhalatora za pomoć najmlađim sugrađanima. Kako naš m:tel, tako i Telekom Srbija nastaviće i ubuduće da podržavaju institucije i ustanove čiji rad podrazumijeva brigu o najmlađima.“

Naglašavajući naročitu fokusiranost društveno odgovornog poslovanja kompanije na pomoć i podršku najmlađima, Marko Lopičić, generalni direktor m:tel-a, takođe je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će ova klinika sada imati bolje uslove za njegu i brigu o djeci.

– Želimo uvijek biti oslonac, podrška i prijatelji zajednici u kojoj poslujemo, a naročito kada je riječ o ulaganju u zdravlje naše djece – rekao je Marko Lopičić.

Prim. dr Mirošljević, načelnik Klinike za dječije bolesti UKC RS, zahvalio je kompaniji m:tel, kako je naglasio, prvenstveno zato što svojim odgovornim odnosom prema zajednici čini uslove za život, odnosno liječenje najmlađih lakšim i kvalitetnijim.

– Hvala kompaniji m:tel na izuzetno vrijednoj donaciji, koja će bitno uticati na uslove liječenja najmlađih i najranjivijih, u ime svih zaposlenih na Klinici za dječije bolesti, ali prvenstveno u ime naših malih pacijenata – rekao je prim. dr Mirošljević.

Još jednom u nizu donacija zdravstvu i zdravstvenim ustanovama, kompanija m:tel pruža prijateljsku pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, nastavljajući i na ovaj način kontinuirano da ulaže u zajednicu u kojoj posluje.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести