НОВОСТИ

“ЗЕМУНЦИ НИСУ УКРАЛИ ТИТОВ ДИЈАМАНТСКИ ПРСТЕН, ЕВО ГДЈЕ СЕ НАЛАЗИ!” Унук Јосипа Броза открио дуго чувану тајну

31/08/2023

Писало се по медијима да Јосип Броз Тито није 8. маја 1980. сахрањен с дијамантским прстеном који је на руци носио 42 године, још од 1938, супротно властитој жељи и вјеровању најближе родбине.

 

 

 

Прстен чији је само дијамант процењен на око 250.000 долара, не рачунајући факат да је припадао изузетној историјској личности, што његову вриједност вишеструко увећава, украден је и преко вођа “земунског клана” Душана Спасојевића Шиптара и Милета Луковића Кума продат на црном тржишту једном хрватском нарко-босу с којим су “земунци” сарађивали.

 

Међутим, унук Јосипа Броза Тита, Јошка Броз, демантовао је ове тврдње током гостовања у емисији Пулс Србије. Према ријечима Јошке прстен није украден нити продат на црном тржишту.

 

– Путин је у своје вријеме послао човјека код мене да ме пита шта је са прстеном. Изашла је прича да је тај прстен продат у Загребу. Међутим, тај прстен је његов који сам ја њему направио и сахрањен је са њим. Овај продати прстен је копија, али ја знам и ко је направио ту копију и ко је продавао ту копију – рекао је Броз, пренио је Курир.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести