НОВОСТИ

“Био је НАСИЛАН према њој, провјеравао ју је” Комшије у шоку након УБИСТВА И САМОУБИСТВА код Фоче, овакву трагедију НИСУ ОЧЕКИВАЛИ

16/05/2024

У Миљевини код Фоче, мушкарац је пиштољем убио супругу па себе.
Наиме, тијела Радомира Андрића (69) и његове супруге Милеве (61) пронађена су у њиховој кући.

 

 

Мјештани Миљевине су у шоку. Према ријечима комшија, понашање Радомира Андрића, није било за похвалу. Знаке насилног понашања према својој супрузи показивао је и раније, али овакав трагичан исход нико није очекивао.

– Био је насилан према њој. Провјеравао ју је. Она је радила своје послове, ишла је да заради динар за ту дјецу коју је школовала. Што се тиче ње, она је била исправна и добра жена. Он је био да Бог сачува – испричао је рођак породице, Радивоје Тодоровић.
Радивојева супруга додаје да је њихов рођак прије злочина телефоном позвао једну од својих кћерки и саопштио јој своју намјеру, након чега је алармирала своје рођаке да помогну њеној мајци. Међутим, било је прекасно.
– Снаха ми прича да је он назвао кћерку и рекао “Убићу и њу и себе”. Дијете је његово назвало и рекло “Стрина, молим те, отиђи доле, спаси ми мајку“. Она је скочила да је спаси јер је тако и раније спасавала, пар пута. Није то њему први пут, ко се надао овоме. Сад, да ли су они знали да он има пиштољ или нема, ја у то не улазим. Вјероватно је то и без дозволе – каже Јованка Тодоровић.

Да ли је локална полиција раније интервенисала, није потврђено, али саговорница каже су морали да буду упознати с овим случајем, јер се ради о малом мјесту у којем се ништа не може сакрити. У породичној кући након убиства и самоубиства, незванично је пронађен пиштољ. Увиђај су извршили припадници Полицијске управе Фоча, у присуству поступајућег тужиоца Окружног тужилаштва у Требињу.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести