НОВОСТИ

DAJANA GODINAMA ZLOSTAVLJANA “Ubo je 22 puta nožem, pa je nazvao njenog oca da mu kaže”

25/03/2021

Ovako za Blic započinje priču L. A, drugarica Dajane Lazarević (22) iz Porodina koju je, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u stanu u Salzburgu ubio suprug Nenad Lazarević (26) iz Jagodine. Ovaj bračni par iz Srbije preselio se u Austriju prije dvije i po godine sa Dajaninom porodicom. Tamo su živjeli, radili i odgajali dvije kćerkice od sedam mjeseci i tri godine koje su u trenutku zločina bile u susjednoj sobi.

L. A. da je njena prijateljica već duže vrijeme bila nesrećna sa Nenadom, ali je ipak ostajala sa njim.

– Dajana je bila osoba koja bi prije dala drugima nego sebi, prije svega najbolja majka za svoju djecu, domaćica, pa onda sve ostalo. Još sam u šoku, ne mogu da shvatim šta se dešava, da je više nikada neću ni vidjeti ni zagrliti. Nijedna osoba na ovom svijetu nije zaslužila da joj neko oduzme život, pogotovu ne na tako brutalan način. Osjećam neopisivu tugu, žalost i prazninu – kaže drugarica brutalno ubijene mlade majke.

Kako kaže, Nenad je bio u zatvoru dva mjeseca, jer je pokušao da ubije Danijelu i njene roditelje 24. decembra prošle godine.

– Danijela nije htjela sa njim da sjedne u auto i ide kući jer je bio pijan. Rekla mu je da je bolje da prespavaju kod njenih, pa će sutradan otići kući. Međutim on je otišao, pa se ubrzo vratio sa nožem. Smijao joj se u lice i pitao je: “Je l’ stvarno nećeš ići?”. Ona je odbila, a onda rekao da će ih sve zaklati. Dajanin stariji polubrat je skočio, odgurnuo ga i zatvorio ga na balkon dok policija nije došla – prepričava ona jezivu dramu koja se odigrala u porodičnom domu.

FOTO: FACEBOOK/DRUŠTVENE MREŽE

Kako kaže, Dajana je nakon hapšenja podnijela zahtjev za razvod braka, a krenula je i u “borbu” za starateljstvo.

– On je iz zatvora pušten 25. februara. Iako je dobio zabranu prilaska, na veliku žalost završio je ono što je započeo tog 24. decembra. Dajana je patila puno s njim, ali ga je volela, ona je bila puna ljubavi. Zato je sve i praštala i trpjela. Sve prevare, njegovo dolaženje kući u gluvo doba noći sa ko zna koliko promila alkohola u krvi, kontrolisanje telefona i ostalo. On je psihopata. Suvišan je svaki komentar – neutješna je L. A.

Dajana joj je, kako priča, uvijek sve govorila, a njen broj uvijek je pozivala kada god bi imala neki problem.

– Nije znala dobro njemački, pa sam uvijek išla sa njom, šta god da je trebalo. Nisam uspjela da je zaštitim iako je govorila da će je ubiti kada izađe. Bojala se. U takvom je strahu živjela. Jadno srce moje – sa tugom govori ona.

Ubo je 22 puta nožem

Šta se između Dajane i Nenada događalo kobne noći, njena prijateljica ne zna da kaže.

– On je nju izbo 22 puta nožem, a onda se sam predao policiji. Prije toga nazvao je Dajaninog oca i rekao mu da dođe po djecu, jer mu je kćerka mrtva. Može li jedan čovjek tako nešto da napravi? Šta se tog dana desilo, to sam Bog zna. Dok ne čujem na suđenju njegov iskaz ostaje samo pitanje, a i to je isto upitno jer svaka priča ima dvije strane. Ja njenu drugu stranu nikada neću čuti – kaže ona i dodaje da je svima najveći strah za Dajanine kćerkice.

– Samo da se ne sjećaju – zaključuje ona.

Ubio, pa ostavio komentar

FOTO: SCREENSHOT

Inače, kako smo pisali nakon što je ubio svoju suprugu Dajanu, Nenad je na Dajaninom Fejsbuk profilu ostavio komentar: “počivaj u miru, srce moje”, što je izazvalo gnijev njenih najbližih.

Коментари

1
  • testramo

    29/03/2021

    sdasfagagasfa

The comments are closed.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести