НОВОСТИ

Детаљи ужаса у Фочи: Убица кћерки најавио свирепи злочин!

15/05/2024

Тијела Радомира Андрића (69) и његове супруге Милеве (61) пронађена су у њиховој кући у насељу Ратаја код Фоче, а према незваничним информацијама муж је из пиштоља убио супругу, па пресудио себи.

 

 

Како сазнајемо, на то указују и први резултати истраге којима је утврђено да је Радомир прије злочина телефоном позвао једну од својих кћерки и саопштио јој да ”више неће бити ни њега ни ње”, мислећи на своју супругу.

Уплашена кћерка је, након тог шокантног разговора с оцем, позвала рођака који живи у близини да оде до њених родитеља и види шта се дешава. Нажалост стигао је прекасно. Затекао је закључана врата куће, а како му нико није отварао развалио је врата, ушао унутра и затекао тијела супружника.

”У кући су пронађена два тијела са ранама од ватреног оружја, а поред је затечен пиштољ. Све указује на убиство и самоубиство, али су истражне радње и даље у току”, каже извор. Из ПУ Фоча раније је саопштено да су тијела пронађена јуче око 17:00 часова након пријаве полицији.

На лице мјеста изашли су службеници Полицијске управе Фоча, заједно са службом Хитне медицинске помоћи. Увиђај на лицу мјеста извршио је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње и криминалистичка полиција.

Наложена је обдукција која ће бити обављена у Универзитетској болници Фоча.

Остале Вијести