НОВОСТИ

Сахрањена је Катарина Тривић: Породица, родбина и пријатељи опростили су се од храбре Бањалучанке

28/05/2024

Породица, родбина, пријатељи, колеге, али и политички званичници опростили су се данас од Бањалучанке која је најтежу животну битку изгубила у цвијету младости. Сахрањена је Катарина Тривић на градском гробљу у Врбањи. Још један млади живот угасила је тешка и немилосредна болест, али Каћа ће завувијек остати у сјећању њених најмилијих и суграђана.

 

Фото: Ало онлајн

Породица, родбина, пријатељи, колеге, али и политички званичници опростили су се данас од Бањалучанке која је најтежу животну битку изгубила у цвијету младости.
Господ спрема бијела крила и радује се још једном анђелу
Очитано је опело, а отац преминуле Каће, Саша Тривић, смогао је снаге и одржао говор.
-Мамина и татина мезицима, наш анђео. Данас са тобом одлази велики дио нас и све сузе које наша бића могу исплакати. Хвала ти за твоје три године тешког живота које су нас училе како бити најхрабрији човјек на свијету. Хвала ти и што си докторе научила да ништа није немогуће. Не могу замислити шта би твоја доброта постигла да ти болест није одузела живот, казао је Тривић.

На почетку говора он је казао како Каћа носи име по Катарини Великој.
– Каћа, увијек енергична, борбена и пуна љубави и разумијевања према свима. Доказала нам је да је тијело пролазно, а душа вјечна. Каћа ће нам свима бити путоказ храбрости, преданости. Она је симбол непрестајања, темељ вјере и храбрости ће нема увијек бити звијезда водиља. Увијек је мислила више на друге него на себе, како се осјећају и да помогне некоме, да нас орасположи кад смо тужни. Ни једног тренутна није помислила, али ни ми, да ово може завршити лоше. Све вријеме је помагала многима који се носе са овом тешком болешћу иако ју је сама имала. Волимо те Каћа нека ти Господ подари мјесто поред својих најљепших анђела. Господ спрема бијела крила и радује се још једном анђелу, казала је једна од ожалошћених.
Посљедњи поздрав Катарини упутили су и они које је нису лично познавали али је њена борба и храброст оставила неизбрисив траг у њиховим срцима.
Хвала ти, Катарина, што си нам показала шта значи храбрости и лавовско срце. Путуј са анђелима, нека ти се душа одмори на неком бољем мјесту, гдје нема бола, борбе и патње.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести