НОВОСТИ

Sišao niz nasip gdje je pronađeno njeno tijelo: Zoran Marjanović sa sinom u Crvenki na petu godišnjicu Jelenog ubistva

02/04/2021

Zoran Marjanović, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, došao je oko 14 sati na nasip u Crvenki kod Borče, na mjesto gdje je prije pet godina pronađeno njeno tijelo.

Marjanović je došao u pratnji sina Uroša. Njih svojica su se spustili niz nasip kojim je nesrećna žena trčala na dan kada je ubijena i kod spomen-ploče, koja se nazali na mjestu gdje je Jelenino tijelo pronađeno, ostavili su cvijeće.

Nakon što su upalili sveće Uroš se odmakao, a Zoran je ostao neko vrijeme uz spomenik, nemo gledajući u sliku supruge, prenosi Blic.

Nakon nekog vremena njih dvojica su se udaljili.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Marjanovići su rano jutros, u pratnji kume Vere, izašli na petogodišnji pomen Jeleni na borčanskom groblju Zbeg.

Tamo su položili cvijeće i zapalili svijeće. A Zoran je, kako prenose beogradski mediji, dugo ljubio sliku svoje supruge, a potom je ostavio vijenac na grob i zapalio svijeću.

Pre njih Jelenin grob posjetila je njena tetka sa drugaricom, a kako se nezvanično saznaje, juče je na grobu bila i Jelenina i Zoranova kćerka Jana, koja je na grobu ostavila poruku: “Draga mama, volim te najviše na svijetu i želim ti srećan 8. mart”.

Podsjetimo, Jelena je brutalno ubijena 2. aprila 2016. godine kada se na nekoliko minuta na nasipu u Crvenki odvojila od supruga Zorana i kćerkice Jane kako bi otišla da trči. Nakon toga je nestala. U toku večeri za njom je započeta opsežna potraga, policija se “češljala” svaki pedalj nasipa, međutim nije pronađen nijedan trag. Sutradan, oko podneva, policija je u kanalu na nasipu pronašla Jelenino tijelo. Na tijelu je bilo brojnih tragova koji su ukazivali da je pevačica brutalno ubijena. Za ovaj zločin optužen je njen suprug Zoran Marjanović, koji se brani sa slobode.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести