НОВОСТИ

Смртно страдао Бањалучанин (24) у удесу у центру града

14/10/2023

Двадесетчетворогодишњи Младен Малић смртно је страдао у саобраћајној несрећи у центру Бањалуке, а три особе су повријеђене и хоспитализоване у УКЦ Републике Српске, речено је за РТРС из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

 

 

Удес се догодио у 11.35 часова у Улици краља Петра Првог Карађорђевића на раскрсници са Улицом Милана Тепића.

Повријеђени су Давид Бојић (24) из Бањалуке, који се као и Малић, налазио на мотоциклу “јамаха”, Божана Дамјановић (46) из Бањалуке која је управљала аутомобилом “шкода фабија” који је учествовао у удесу, те С.П. (65) жена пјешак из Мркоњић Града.

Увиђај је, заједно са припадницима бањалучке Полицијске станице за безбједност саобраћаја, обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Вукашин Кондић који је наредио да буду предузете све потребне истражне радње ради утврђивања околности удеса, а биће извршена и обдукција страдалог у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Једна особа, повријеђена данас у саобраћајној несрећи у центру Бањалуке, животно је угрожена, а двије су стабилног здравственог стања, саопштено је из Универзитетског клиничког центра Републике Српске у који су ова лица смјештена након удеса.

Из УКЦ-а наводе да су санитетским возилом Дома здравља Бањалука у Ургентни центар УКЦ-а довезена четири пацијента.

– Пацијент који је животно угрожен премјештен је у Клинку за анестезију и интензивно лијечење. Двије пацијенткиње су у процесу опсервације и тренутно стабилног здравственог стања. Један пацијент је преминуо упркос свим напорима наших љекара да му спасу живот – наводи се у саопштењу УКЦ-а.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести