НОВОСТИ

Тубин се потукао са сином па напао и полицију!

11/01/2024

У Приједору је синоћ ухапшен познати политичар и бивши посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, Милан Тубин.

Како сазнајемо, Тубин се вербално, а потом и физички обрачунао са сином М.Т.

Све се догодило око 18.20 часова када је полиција и запримила пријаву.

– Полицијски службеници Полицијске управе Приједор 10. јануара 2024. године око 18.20 часова поступили су по пријави да је на спортском терену у Приједору у току туча између два лица. Утврђено је да се ради о лицима М.Т. и М.Т. из Приједора – навели су из полиције.

Приликом интервенције Милан Тубин је одбио да поступи по наређењу те је вербално и физички насрнуо на полицијског службеника, а приликом лишења слободе пружао је активан отпор.

У току је рад на комплетирању предмета након чега ће се против ухапшеног Окружном јавном тужилаштву Приједор доставити извјештај за почињено кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности, док ће се за оба лица доставити извјештај за кривично дјело насиље у породици или породичној заједници, преноси АТВ.

Пијан изазвао саобраћајну незгоду
Подсјећамо, Тубин је у децембру 2021. године у алкохолисаном стању изазвао незгоду у којој је аутомобилом ударио дијете које је том приликом задобило лакше тјелесне повреде.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести