НОВОСТИ

Ухапшен због три тешке крађе

16/02/2023

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали Г.М. из Бањалуке због основане сумње да је починило три кривична дјела тешка крађа, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

 

 

Ово лице ухапшено је јуче, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Извршен је претрес просторија које лице Г.М. користи, приликом чега су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

Ово лице се сумњичи да је 14. фебруара 2023. године у вечерњим часовима извршило кривична дјела када је у одсуству оштећених лица, уз употребу алата, улазио на балконска врата станова.

Лице Г.М. је након тога улазило у унутрашњост станова, а потом у једном стану пронашло и отуђило неутврђену количину златног и сребрног накита.

Припадници Полицијске управе Бањалука су идентификовали и извршили криминалистичку обраду и мушкарца чији су иницијали Н.Д. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Надлежној полицијској станици је 12. фебруара пријављено је да је око 7.00 часова непознато мушко лице као гост у угоститељском објекту у Бањалуци вербално, а потом и физички напало радника угоститељског објекта задавши му више удараца рукама и ногама.

Нападач је на радника угоститељског објекта бацио више стаклених флаша, усљед чега је оштећено лице задобило тешке тјелесне повреде.

Оштећеном лицу је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести