НОВОСТИ

Ухапшени нападачи са Илиџе вечерас пред тужитељицом

15/01/2023

Четворица ухапшених младића који се сумњиче да су учествовали синоћ у нападу на чланове екипе и родитеље дјеце из Београда која учествују на Међународном турниру у малом фудбалу на Илиџи, вечерас ће бити предати у надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

 

 

“Након криминалистичке обраде у МУП-у КС, осумњичени ће бити предати у надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево. Након сто их испита поступајућа тузитељица у законском року од 24 сата, одлучиће о даљњим мјерама“, саопштено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Полиција Кантона Сарајево идентификовала је, пронашла и ухапсила четири лица осумњичена за кривично дјело “насилничко понашање”. Радећи на расвјетљавању и документовању кривичног дјела ухаошени су Е. Б. рођен 2003. годиште настањен на подручју опћине Нови град Сарајево, А. Т. рођен 1996. настањен у општини Илиџа, Х. Д. рођен 1995. настањен у општини Илиџа и Е. Х. рођен 2000. из Вогошће.

Лица лишена слободе су смјештена у просторије за задржавање лица лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево и над истим се врши криминалистичка обрада.

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево полицијски службеници Управе полиције настављају даљи рад на расвјетљавању и документовању свих околности везаних за јучерашњи догађај у којем је једно лице из Србије лакше повријеђено испред хотела на Илиџи, током одржавања интернационалног турнира за дјечаке у малом фудбалу, саопштено је из полиције.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести