НОВОСТИ

Амиџић: Порука Смиље Бабић моравац само је потврдила оно што знамо ми и јавност

12/10/2022

Порука Смиље Бабић Моравац само је потврдила оно што знамо ми и јавност, каже Срђан Амиџић, одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука.

 

 

“У ЦИК-у сједе истакнути кадрови опозиције Јован калаба и Вања Бјелица Прутина. И управо због те чињенице и њиховог незаконитог рада улазимо у највећу кризу која се икад десила на овим просторима. Срамно је што појединци мисле да могу да мијењају вољу народа, а народ је јасно рекао да је предсједник Републике Српске Милорад Додик. Надам се да ће се након ове поруке и потврде свега о чему јавност бруји, актери барем посрамити и признати да су погријешили у настојању да зарад којекаквих интереса прекрајају вољу народа”, рекао је Амиџић.

Предсједница Статутарне комисије Партије демократског прогреса, члан Главног одбора ПДП-а и актуелни одборник у Скупштини града Бањалука Смиљана Моравац Бабић у вибер групи Гро ПДП БЛ написала је да све прати и да захваљује партијском колеги Јовану Калаби који је члан ЦИК-а и предсједнику странке Браниславу Бореновићу што су извршили притисак на ЦИК и донијели овакву одлуку”.

Наиме, она је у вибер групи „Градски одбор ПДП-а Бањалука“ написала сљедеће:

“Пратим све. Хвала нашем партијском колеги Јови Калаби и предсједнику Бореновићу што су извршили притисак на ЦИК и донијели овакву одлуку. Ово није само побједа народа, ово је и страначка побједа. Честитам свима и треба нам истрајности до коначног поништења избора“, написала је Моравац-Бабић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести