НОВОСТИ

Анђелковић: Запад хоће да заврши процес разбијања Срба

14/10/2021

Западне силе потпаљују ватру на Косову и Метохији и у региону зато што нису завршиле процес разбијања српског народа и чине све да Срби буду поражени, оцијенио је некадашњи предсједник привременог Извршног вијећа Косова и Метохије Зоран Анђелковић.

 

Драгомир Анђелковић

 

Коментаришући упад специјалаца РОСУ на сјевер Космета, Анђелковић је истакао да је то још један показатељ који говори да Запад потпаљује ватру како би разбио Србе.

– Саопштење КФОР-а, које су пренели београдски медији, је срамотно, јер они кажу да пажљиво прате ситуацију и да приштинска полиција спроводи операцију примене закона широм самопроглашеног Косова. То доказује гдје су и на чијој страни КФОР и НАТО – рекао је Анђелковић за Телевизију “Пинк”.

Он је указао да српски народ на сјеверу Косова и Метохије, а нарочито његови политички представници, треба да се чувају да не упадну у опасну замку.

– На састанку са председником /Александром/ Вучићем у Рашки људи су говорили да не треба излазити на локалне изборе. Албански лидери би то вољели, јер рачунају да ће им Брисел и НАТО дозволити да у тој ситуацији у српским срединама поставе своја руководства – рекао је Анђелковић и замолио представнике српског народа да добро размисле о томе.

Остале Вијести