НОВОСТИ

Аулић: Радовић да захвали Цвијановићевој што му је прокрчила пут ка лидерској позицији у СДС-у

13/10/2022

Члан Главног одбора СНСД-а Саша Аулић рекао је да је смијешно слушати потпредсједника СДС-а Милана Радовића који недораслом назива предсједника Републике и кандидата за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић, која је до ногу потукла претходног и садашњег предсједника његове странке са више од стотину хиљада гласова разлике.

 

Саша Аулић

Саша Аулић

 

“Још је смјешније слушати га како се правда да је у предизборној кампањи, ипак, радио за Шаровића, а не само за Јелену Тривић. Његово немушто правдање Шаровићу неодољиво подсјећа на изреку по којој највећи вијенац увијек носе они који су вам највише радили о глави”, истакао је Аулић за Срну, реагујући на изјаву Радовића да Цвијановићева “није дорасла ниједној озбиљној функцији у држави”.

Уосталом, поручио је Аулић, Радовић би требало да буде захвалан Жељки Цвијановић која му је 2. октобра прокрчила пут ка лидерској позицији у СДС-у коју одавно и нескривено прижељкује.

“А када већ спомиње Аустрију и Њемачку у контексту изборног процеса, у тамошњим ЦИК-овима засигурно не би могли сједити страначки функционери који би брутално кршили закон за рачун својих партијских централа, нити би њиховим просторијама могао прићи, а камоли долазити у вечерње инспекције неки страни држављанин који се представља и понаша као колонијални управник”, указао је Аулић.

Остале Вијести