НОВОСТИ

Бурсаћ: Састанак нема сврху, Звиздић привлачи пажњу на себе

01/09/2021

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да, сходно закључцима Народне скупштине Републике Српске, данас неће присуствовати консултативном састанку који је сазвао предсједавајући овог дома Денис Звиздић, те оцијенила да он на овај начин само жели привући пажњу на себе.

 

Сњежана Новаковић Бурсаћ

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ

 

„Не видимо сврху састанка, нити о чему да се консултујемо, јер сви знамо да нису испуњени услови везано за евентуално одлучивање у Парламентарној скупштини сходно закључцима Народне скупштине Републике Српске”, рекла је Бурсаћева Срни.

Она сматра да било који консултативни састанак нема суштинску тежину да би се о њему толико причало у јавности.

„Овај консултативни састанак је очито имао за циљ да тренутно предсједавајући Представничког дома /Денис Звиздић/ привуче пажњу на себе и свој ангажман”, рекла је Бурсаћева.

Консултативни састанак са члановима Колегијума и предсједавајућим клубова посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Звиздић је заказао за 12.00 часова.

Како је раније саопштено из парламента, Звиздић је планирао да на састанку буде разговарано о активностима Представничког дома у наредном периоду.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести