НОВОСТИ

Вишковић: Није било неслагања министара на посебној сједници Владе

27/10/2021

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да није тачно да је било неслагања појединих министара на посебној сједници Владе на којој је било ријечи о повратку пренесених надлежности, те да је ријеч о спиновима.

 

Радован Вишковић

 

На захтјев посланика из реда опозиције да им се достави стенограм са посебне сједнице Владе, Вишковић је рекао да право на стенограм имају искључиво чланови Владе и директор Републичког секретаријата за законодавство.

– Никад се до сада није десило да било ко, мимо наведених, добије стенограм. То није моја жеља или хтијење, него је тако прописано – рекао је Вишковић на посебној сједници Народна скупштине.

Вишковић је рекао да се на посебној сједници Владе разговарало о акционом плану свега што треба да се уради у контексту најављених иницијалитива из Републике Српске везано за поврат надлежности које је високи представник преносио на ниво БиХ.

– Већина министара је свако из свог домена говорио како можемо да се крећемо. То је одговоран и предан рад. Поред чланова Владе сједници су присуствовали сви шефови радних тимова који припремају сва неопходна законска рјешења – рекао је Вишковић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести