НОВОСТИ

Вулић: Додик пожртвовано брани интересе Српске

04/02/2022

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић оцијенила је да је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик доказао своју пожртвованост и опредијељеност за одбрану интереса Републике Српске, а да се пред страним амбасадама повијају једино појединци из ПДП-а и СДС-а.

 

Сања Вулић

 

Коментаришући за Срну изјаву почасног предсједника ПДП-а Младена Иванића, у којој недавну посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске назива бесмисленом, Вулићева је подсјетила да се “успавани Иванић” понекад јави ничим изазван, и то само када треба рећи нешто против руководства Републике Српске и СНСД-а.

– Јави се ту и тамо само када треба рећи нешто што годи чаршијским ушима, а није мрско ни британским – рекла је Вулићева.

Она је рекла да је Иванић био тих када је требало ојачати институције БиХ у односу на ентитете и потписати Стратегију спољне политике БиХ без расправе у Републици Српској.

– То је човјек који је, причају у тој истој чаршији, улазио у мемљиву зграду Предсједништва БиХ спуштене главе да случајно кога не би испровоцирао својом појавом српског члана Предсједништва – рекла је Вулићева.

Она је запазила и да се Иванић стигне јавити “ту и тамо у паузама кад није на форумима са /Златком/ Лагумџијом и /Шефиком/ Џаферовићем, гдје су га убацили као бившег члана Предсједништва”.

Вулићева је упитала шта је Република Српска у односу на некретнине појединаца из ПДП-а и СДС-а у Лондону, Београду…

– О каквим институцијама говори Иванић, који и даље има профил на Твитеру на којем пише да је предсједавајући Предсједништва БиХ? А у политички релевантном смислу није ништа – сматра Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести