НОВОСТИ

Вулић: Тривић лишена сваке емоције и емпатије према другима

15/10/2022

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић пожељела је “Британцима више среће са наредном верзијом ‘Јелене Тривић’, јер је актуелној потребан абдејт”.

 

 

Вулићева је нагласила да је “Тривићева особа лишена сваке емоције и емпатије према другима, која не бира средства да дође до свог зацртаног циља”.

– Како од особе којој није света ни породична трагедија очекивати емпатију према слабовидим и слијепим лицима?! Нису Јелени Тривић свети ни гробови на Малом Зејтинлику, ни људи са инвалидитетом. Њена немоћ, разочарење и неиспуњавање задатака добијених од ментора не могу бити оправдање за вријеђање најосјетљивијих категорија – истакла је Вулићева.

Она је додала да слабовиде и слијепе особе заслужују посебну пажњу и бригу друштва, као и поштовање, а не омаловажање, потцјењивање и злоупотребу у политичке сврхе.

– Тужно, жалосно и јадно. На шта је све спремна жена са задатком, са амбицијом без покрића и жена савезник Амбасаде Велике Британије у БиХ показала је сама, својим непоштовањем покојника и било кога ко је другачији – рекла је Вулићева реагујући на изјаву Тривићеве приликом гостовања на БН телевизији када је рекла “шта је са оним људима који су преко ноћи постали слабовидни па су им други дан били потребни помогачи на изборима”.

Остале Вијести