НОВОСТИ

Вулић: Шта сте постигли пребројавањем? Народ није указао повјерење ПДП-у

17/10/2022

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић поручила је данас предсједнику Градског одбора ПДП-а Добој Оливери Недић да разлика пребројаних гласова након контролног бројања износи око један проценат изашлих гласача у Добоју и да већина у овом граду од преко 30.000 људи није указала повјерење ПДП-у ни на локалним нити на општим изборима.

 

 

Вулићева је истакла да је до сада уважаван њежнији пол Недићеве и толерисане њене разне лажи и глупости упућене на рачуна Градског одбора СНСД-а и активиста ове странке, али да су органи СНСД-а става, од када их је назвала “фашистима”, да више не могу толерисати њену мржњу ка Добојлијама.

“За Вашу информацију, након завршеног контролног бројања у ‘Зетри’ Ваш кандидат Јелена Тривић је на подручју Добоја имала 415 гласова више у односу на прве резултате који су унесени у базу Централне изборне комисије (ЦИК), што је око један одсто од изашлих бирача у Добоју”, навела је Вулићева.

Имајући у виду наведено, Вулићева је нагласила да Недићева треба да објасни Добојлијама зашто не воли Добој, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

“Шта сте постигли са колегом из ПДП-а Јованом Калабом овим пребројавањем и етикетирањем честитих грађана Добоја да су лопови? Ви сте на поновљеним, локалним изборима искамчили мандат уз помоћ страначких колега у ЦИК-у и тада освојили 603 гласа. Јел мислите да Вам та мањина даје за право да малтретирате већину од преко 30.000 људи која Вам није указала повјерење ни на локалним нити на општим изборима”, истакла је Вулићева.

Она је нагласила да Добојлије сматрају је то град херој, град љубави и честитости.

“Знате ли Ви да је Добој ‘град случај’ само у главама Вас и Ваших ментора, а у главама и срцима Добојлија, Добој је град херој, град љубави и честитости. Град Добој је Вама учинио што је ријетко ком појединцу. Одлуком Скупштине града из 2015. године ослобођени сте плаћања услуга боравка дјеце у Јавној предшколској установи ‘Мајке Југовић’ Добој. Пљување по градској управи, градским институцијама и грађанима Добоја је Ваше хвала за све што Вам је пружено”, истакла је Вулићева.

Према њеним ријечим, најбољи доказ да Недићева “износи само лажи је да је на бирачком мјесту за које је објавила да је Јелена покрадена, члан бирачког одбора на том бирачком мјесту испред ПДП-а била Радослава Пијуновић, супруга од активисте те странке Дарка Пијуновића, и која је уредно потписала све записнике о раду бирачког одбора”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести