НОВОСТИ

Вулић: Ћудићева покушава доћи до гласова нападајући Србију и Русију

23/08/2022

Посланик СНСД у Представницком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић рекла је да Сабина Ћудић, кандидат који претендује да буде посланик у овом дому и која по потреби у изборним циклусима мијења националну припадност, покушава добити који глас тако што износи оптужбе које граниче са доконим интернет теоријама завјере.

 

 

– Сабина би се бавила међународном и свјетском политиком, а чини се из иступа није ни локалну савладала. Ако спомиње Москву и Београд питам се да ли је у скорије вријеме била у тим градовима и видјела превоз, градску чистоћу и систем великог града? Укратко, све оно што она и њене колеге из “њихове странке” не успијевају  нагласила је Вулићева реагујући на изјаву Ћудићеве да се Србијом истински управља из руске Амбасаде у Београду и из Руско-српског хуманитарног центра у Нишу.

Вулићева је додала да се разумије фрустрација и теорија да неко неким управља, јер ваљда је Сабина тако навикла да њој неко даје директиве.

– Сабина би да посвађа БиХ са Србијом и Русијом па ако становници Сарајева буду имали проблема са гасом ове зиме и енергентима нека се њој обрате јер ће она зиму провести на некој елитној дестинацији јер је сва некаква елитистичка и вјештачка, а никако забринута грађанка каквом се представља – рекла је Вулићева.

Она је подсјетила да кад нема вакцина ту је помоћ из Србије, кад нема серума за ујед змије може и тада из Србије, ако буде недостајало гаса може и то из Србије, а у међувремену ће нападати Србију.

— Па не може тако Сабина. Шта си ти икад конкретно у животу урадила? Министар Александар Вулин, предсједник Александар Вучић и сав естаблиштмен Србије примјер су како се понашају државници и политичари. Није срамота учити, напротив, пожељно је. Сабина, угледај се на најбоље, пусти менторе без политичког искуства – поручила је Вулићева.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести