НОВОСТИ

Додик: Доста је, господине Нелсон, вашег мијешања и држања лекција

13/08/2021

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је америчком амбасадору у БиХ Ерику Нелсону да је доста мијешања у унутрашње ствари земље у којој је амбасадор.

 

Милорад Додик

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик

 

На питање Срне да прокоментарише Нелсонову изјаву да су “санкције могуће против оних политичара који подривају напредак на западном Балкану, као и против оних који их подржавају у томе”, Додик је одговорио да је доста његових лекција које држи својим домаћинима.

„Доста је, овдје се мора стати, господине Нелсон зар не мислите да се ово односи и на Вас? Доста је Вашег мијешања у унутрашње ствари земље у којој сте амбасадор. Доста је Ваших лекција које држите својим домаћинима“, истакао је Додик.

Додик је поручио Нелсону и да је доста да ћути када други клевећу Србе да су лош народ, називају их “геноцидашима”, а веома је гласан када се “наводно” другима, према његовом мишљењу, нешто каже.

„Доста је, господине Нелсон, да ћутите када други сакупљају оружје `за не дај Боже` и када призивају некакву своју освету. Слажем се, господине Нелсон, да је доста да нам доводите нелегалне међународне намјеснике, доста је да глумите да штитите Дејтонски споразум, а масовно кршите у континуитету све његове одредбе“, истакао је Додик.

Он је нагласио и да је доста да је Нелсон стално на муслиманско/бошњачкој страни и да упорно ради против Срба.

„Доста је, господине Нелсон, да глумите демократу а подржавате дугогодишњу праксу наметања закона, без икаквог основа, неизабраног странца, којег Ви и Ваша земља подржавате. Доста је, стварно доста! Превише доста“, поручио је Додик амбасадору САД у БиХ.

Извор: Срна

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести