НОВОСТИ

Додик: Не престају притисци на Српску

06/10/2022

Притисак Запада не престаје, али Република Српска ће наставити да води своју политику, поручио је Милорад Додик, Покушавају на разним састанцима да изазову сумњу на нашу јасну побједу и да овдје нешто организују.

 

Милорад Додик

Милорад Додик

 

Међутим, каже Додик, народ је донио одлуку у ситуацији када је све било против нас, међународни фактор, опозиција, муслимани из Федерације БиХ, њихови медији”.

“На једно седам дана прије у Америци је одржан један састанак на коме је био Ескобар и неки други. Ескобар је рекао да очекује да ће проблеми око гласања, по њима, бити у Добоју и Зворнику и Приједору. Тако да опозиција сад исте те , ево могу донијети записник , могу донијети стенгорам тих разговор”, каже Милорад Додик, српски члан Предсједништва БиХ.

Свијет мора да има јасне правне одредбе на којима функционише, а не да то буду правила која неко намеће, као што намећу Американци, каже Додик. Наметања Запада довела су до политичке дестабилизације у свијету и Европи, посебно у БиХ, каже Витомир Поповић, Вријеме је, каже Поповић, да престану уплитања тзв. међународне заједнице у односе у БиХ, прије свега у Републици Српској.

“Тутори, који су често представљани у празним главама тзв. представници међуанродне заједнцие нису потребни и да ми сами можемо да одлучујемо о својој судбини. Ми смо мали али у случају да се не уклапамо у све оно што мисле ментори који су овдје дуго, дуго година пристуни онда то има за циљ или да нас дисциплинује или да нас укине са постојања политичке или било какаве друге сцене”, каже Витомир Поповић, правник.

Колико и даље мијешања има најбоље доказује потез Кристијана Шмита, који је одлучио да у изборној ноћи мијења законе. АЛи и то што су се опозиционари дан након избора састали са замјнеиком британског амбасадора.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести