НОВОСТИ

Додик: Ђукановић непријатељ Срба

05/09/2021

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик сматра да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић непријатељ Срба и да је ово његова губитничка политика.

 

Додик: Ђукановић непријатељ Срба

Додик: Ђукановић непријатељ Срба

 

Додик је рекао да је Ђукановић урадио све што је могао да спријечи устоличење митрополита Јоаникија и да је ово његов максимум.

Он је навео да је крај Ђукановића био са изгубљеним изборима, а да су дешавања при устоличењу његов симболичан крај.

Он је истакао да се доказало на нема снагу у Црној Гори коју је некада имао што је резултат уласка у сукоб са СПЦ.

Да није ушао у сукоб са Црквом, Додик сматра да би Ђукановић имао власт још неколико мандата.

Његов порив да ради против српског националног бића довео је до свега тога. Политика Ђукановића нема никакву подршку, рекао је Додик за Телевизију Пинк.

Додик је рекао да је однос са Ђукановићем завршио прије петнаестак година, када му је понудио сарадња Републике Српске са Црном Гором на основу са споразума о паралелним везама.

Ђукановић се, како је појаснио Додик, исмијавао са тим и рекао да би потписао да је у питању црногорска република, те додао како никада није добио званичан одговор.

На питање о односу са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, Додик је одговорио да имају потпуно различите политике.

Он је рекао да је Бањалука постала случај доласком Станивуковића иако је добио прилику да нешто уради јер је говорио како се бори против режима.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести