НОВОСТИ

Додик: Још један доказ безнађа који се зове БиХ

16/07/2021

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је Срни да је клацкалица око директора Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ Османа Мехмедагића забава бошњачких политичких и полицијских кругова у којој нико из Републике Српске, бар не из странке коју води, не жели да учествује.

 

Предсједник СНСД-а Милорад Додик

Предсједник СНСД-а Милорад Додик

 

Додик је истакао да су озбиљне сумње да је Мехмедагић починио кривична дјела одавно изнесене пред јавност, али СДА је и поред тога инсистирала на његовом новом мандату, тако да све што види, укључујући и оркестриране протесте данас, личи на циркус са познатим кловновима.

– Да је било ко из Републике Српске могао или желио да утиче на процес у предмету “Османагић”, како се подло сугерише из Сарајева, треба да објасни како то да је муслиман тужилац, да га приводи муслиманска полиција и ко озбиљно може прихватити да неко из Републике Српске има утицај на њих. Овако имамо представу за јавност која ће завршити као и све сличне прије ње. У тој представи нећу и не желим да учествујем – нагласио је Додик.

Он је констатовао да је ОБА одавно већ антисрпска организација усмјерена против Републике Српске, Републике Србије и српског народа у цјелини.

– Нажалост, постоје и неки Срби у тој организацији који су на страни директора ОБА радећи против Републике Српске, Србије и Срба у цјелини на начин да су то допустили и подржавали такво дјеловање. Ово је још један доказ безнађа који се зове БиХ. Може се примијетити да ниједан странац, а поготово Американци и Европљани ових дана не говоре о криминалу, корупцији и сличним, њима драгим, епитетима. За и мање упућеног доста – истакао је Додик.

Извор: СРНА

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести