НОВОСТИ

ЕКСКЛУЗИВНО: Станивуковић уцјењује раднике: Изаћи на изборе или остати без посла?! (ФОТО)

29/09/2022

Како сазнајемо, уцјењују се радници Градске управе од стране градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића. Ако не изађу на изборе и не гласају за њега и остале кандидате на листи, након 2. октобра, посао ће им висити о концу. Претходних дана потписници одјељења добили су задатак да мобингују по општини запослене.

 

Станивуковић уцјењује раднике

Драшко Станивуковић

 

Станивуковић је појединачно позивао потписнике одјељења и давао им наређења и инструкције да запослене „притисну“ како би гласали за њега. Односно, потписници су морали да прикупе основне податке сваког запосленог.

Ово је за наш портал потврђено из више извора Градске управе.

Иста ситуација је и у „Водоводу“. Радници су условљени да иду од врата до врата и скупљају сигурне гласове за Станивуковића, а уколико одбију, пријети им отказ. Предраг Дудуковић запосленима наређује да морају гласати за ПДП.

Посла је било и за Миладу Шукало и Бојана Кресојевића. Они су добили наредбу, како сазнајемо, да провјере какво је стање с гласовима у предузећу „Аквана“.

Томе свједочи и вибер преписка.

 

Станивуковић уцјењује раднике

Станивуковић уцјењује раднике

 

Радници градских предузећа изложени су све већим притисцима од стране градоначелника Станивуковића који уцјенама и пријетњама тјера запослене да гласају за њега. За овакве прљаве послове Станивуковић је овај пут задужио, ни мање ни више, него потписнике одјељења и блиске сараднике.

 

Станивуковић уцјењује раднике

Станивуковић уцјењује раднике

 

Ово је до сада најбруталнији мобинг за раднике Градске управе откад је Станивуковић у градоначелничкој фотељи.

извор: banjaluckeprice.net

СТРАВИЧНО Станивуковић за прикупљање гласова користи податке оних који су били у изолацији! ВИДЕО

Остале Вијести