НОВОСТИ

Иветић: Србима у Посавини се не пише добро

22/10/2021

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Оџак Дамир Иветић за Срну каже да је говор мржње упућен Србима у Посавини који на друштвеним мрежама оставља Реуф Пашалић, супруг судије Џенане Пашалић, порука да се овом народу не пише добро.

 

Дамир Иветић

 

– Као одборник и легитимни представник једног народа најоштрије осуђујем изливе овакве врсте мржње према мом народу и тражим реаговање надлежних институција по овом питању – поручио је Иветић.

Он истиче да су Срби у Посавском кантону и он лично згрожени објавама које на друштвеним мрежама оставља Реуф Пашалић.

– Ако ће судија Џенана Пашалић дијелити правду и штити све грађане онако како то јавно на друштевним мрежама ради њен супруг, чије су објаве пуне говора мржње, Србима у овом кантону не пише се добро – поручио је Иветић.

Он је оцијенио да говор мржње није примјерен, поготово ако се односи према једном од три народа који живе у БиХ.

– Срби у Посавском кантону изражавају велико разочарање и згражавање изражавањем мржње према српском народу на друштвеним мрежама супруга високо позициониране особе у кантоналном суду Посавског кантона – наглашава Иветић.

Иветић је истакао да је Џенана Пашалић блиска политичкој странци СДА и да је једини кандидат на позицији предсједника Кантоналног суда у Посавини.

Реуф Пашалић је испод текста о томе да је СНСД у Посавском кантону покренуо оцјену уставности Граничног прелаза Свилај оставио коментар “како олако г..на испливају на површину”

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести