НОВОСТИ

Ковачевић: Осим Додику, опозиција сада пријети и Вучићу

31/10/2021

Очигледно да опозиција у Републици Српској тешко подноси истину, па сада осим Милораду Додику, пријети и Александру Вучићу, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

 

Радован Ковачевић

 

– Само су заборавили да им за побједу над Додиком и Вучићем, осим подршке страних налогодаваца, ипак, треба и подршка народа о којој ни они ни њихове опозиционе колеге из Србије не могу ни сањати – написао је Ковачевић на Твитеру реагујући на текст који је на свом блогу објавио један од лидера опозиције Небојша Вукановић.

Поводом изјаве предсједника Србије Александра Вучића да му је жао што не постоји јединство у Републици Српској и да је разочаран због тога што је амерички дипломата признао да је звао опозиционе лидере у Српској и ангажовао их да заступају америчке ставове на сједници Народне скупштине Републике Српске, Вукановић је написао да ће опозиција побиједити и Додика и Вучића.

– Сматрам да је крајње некоректна изјава предсједника Србије Александра Вучића, коју је дао за Б92 и србијанске медије, како је разочаран јер више не постоји ‘српско јединство’ у Републици Српској које су наводно ‘америчке дипломате и представници успјели да разбију’ – навео је Вукановић на свом блогу.

Вукановић је написао да је чудно, да не каже лицемјерно, да “предсједник Србије импутира опозицији у Републици Српској наводну блискост са Американцима”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести