НОВОСТИ

Мектић у ДНС-у, Шаровић „потегао„ муслиманске везе?!

18/08/2022

Дугогодишњи функционер СДС-а Драган Мектић званично је напустио ову странку и прешао у ДНС , а због његовог потеза страхују многи СДС-овци.

 

 

Након Мектићеве објаве на Твитеру да је погријешио што је већи дио живота провео у СДС-у, поручио је јасно да ће тражити ТРЕЋИ ПУТ.

Нешић Ненад предсједник ДНС-а је потврдио „трансвер“ Мектића у ДНС.

Ово није крај саге преласка Мектића у ДНС. Очајни Мироко Шаровић, лидер СДС-а је упомоћ позво своје „партнере“ Бакира Изетбеговића и Османа Мехмедагића Осмицу директора ОСА БиХ, пише портал “Аутентично”.

МЕКТИЋ ТРПИ НЕВИЂЕНЕ ПРИТИСКЕ ОД ОСМИЦЕ И БАКИРА?!
Док Осмица „притишће„ Мектића да сједне са Шаровићем обаћавајући Мектићу позицију у ОБА са једне стране, док са друге стране Бакир „кука „ како Мектић напуштањем СДС-а „квари“ концепцију коју је договорио са Шаровићем.

Интересантно је да Шаровић врши притисак преко Бакира и Осмице, а не преко страначких колега који су у добрим односима па чак и фамилијарним са Мектићем.

Мектићевог „трансвера“ у ДНС се највише боји Шаровић па СДС-ов Милан Радовић. Плаше се да би Мектић могао јавно проговорити о свим криминалним радњама у СДС-у што је недвосмислено најавио. Већини високо позиционирани СДС-оваца је Мектићев потез логичан, преноси “Аутентично”.

Да ли ће се Мектић одупријети притисцима и бити досљедан, остаје да видимо.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести