НОВОСТИ

Мирко Шаровић обрушио се на МУП Републике Српске

26/09/2022

Мирко Шаровић обрушио се на МУП Републике Српске. Полицију Српске криви за то што су обавили разговор са члановима СДС-а који су, прије три дана, ухваћени у Градишци са великом количином новца и изборним материјалом. Оптужује полицију да је малтретирала сумњиву четворку. Међутим и сам признаје да јесу имали изборне активности. Оно што Шаровић не открива јесте поријекло новца које је четворка пренијела преко границе

 

Мирко Шаровић

Мирко Шаровић

 

“Моја сугестија оних који су малтретирани у Градишци ту вече је да покрену поступак против оних који су подстицали да се окану изборних активности“, рекао је Мирко Шаровић, предсједник СДС-а.

Напади на МУП Републике Српске није ништа ново од опозиције, тврди члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац. Познато је, каже свима, да странци желе да ослабе институције Српске, а као партнере у том свом циљу виде опозицију која је најгласнија у критикама републичких институција.

“Ако погледамо кретања и наметнуту агенду глобалистичких организација према Шмитовој опозицији чији је Шаровић и члан, онда је потпуно видљиво да су преузели већ сад потребу да нападају полицију Српске И МУП како би остварили идеју глобалистичке организације о нестанку МУП-а Републике Српске и то је чињеница, а Шаровић је препознатљив да се боји полиције“, рекао је Сташа Кошарац, члан Предсједништва СНСД-а.

Полиција је саслушала Дејана Слијепчевића из Новог Сада, иначе ујака Вукоте Говедарице,затим носиоца листе СДС-а Александра Трнинића из Лакташа, полицијског службеника из Новог Сада и једну особи за коју се тврди да је ММА борац. Сумња се да је новац намијењен како би се купили гласови за Јелену Тривић и Мирка Шаровића, али и да је на овај начин до сада, за исте намјене, унесена већа количина новца.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести