НОВОСТИ

Мркајић: Покушај омаловажавања Додиковог изборног успјеха у Братунцу

24/10/2022

У Братунцу није било никаквих неправилности током бројања гласачких листића, и вјероватно су се манипулације са гласачким врећама догодиле у Сарајеву, рекао је за РТРС Марко Мркајић, предсједник ОО СНСД Братунац коментаришући покушај подвале да су откривени фалсификовани гласачки листићи на којима је заокружен Милорад Додик.

 

Марко Мркајић

 

– Сазнао сам за те информације из медија, и кад сам сазнао обавио сам разговор са предсједником Бирачког одбора Кравице Матијом Пејићем. Пеjић је истакао да су у изборном дану били присутни и члановуи други политичких партија, и опозиције и власти и потврдио да апсолутно није било никаквих злоупотреба на бирачком мјесту – каже Мркајић.

Наводи да му је Пејић пренио да је једино шта је могло да се деси, и на шта он сумња је, могло да буде урађено након што су вреће запаковане.

– Пејић је спреман да се подвргне полиграфском испитивању и спреман је да докаже да чланови бирачког одбора немају никакве везе са тим нерегуларностима. Сумња да је то урађено након што су они закључили записник, потписали и отпремили даље према ОИК-у односно ЦИК-у – истиче Мркајић.

Сматра да је ово смишљен покушај да се баци љага на Братунац и да се омаловажи добар изборни резултата ове странке и њеног кандидата за предсједника Републике Српске Милорада Додика.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести