НОВОСТИ

“На нивоу БиХ штитити интересе Српске”

28/11/2022

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић указао је, поводом разговора о формирању власти на нивоу БиХ, на важност дјеловања ради заштите интереса Републике Српске на бази свих политика које је до сада усвојила Народна скупштина Републике Српске.

 

 

Ђокић је оцијенио као “опасну игру опозиције” уколико води разговоре у Сарајеву о формирању власти на нивоу БиХ у циљу рушења интереса Републике Српске.

– Људи из опозиције који ће данас ићи у Сарајево треба да воде рачуна о томе да не допусте да буду угрожени интереси Републике Сртпске у будућности – рекао је Ђокић данас новинарима у Бањалуци.

Ђокић је закључио да ту није ријеч о томе да једна политичка партија има четири или пет делегата у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ, већ о могућности дјеловања ради заштите интереса Републике Српске на бази политика које је усвојила Народна скупштина.

Представници опозиционих партија из Републике Српске требало би данас у Сарајеву да разговарају са представницима СДП-а БиХ о формирању власти на нивоу БиХ.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести