НОВОСТИ

„Не дирајте у вољу грађана, не дирајте у Милорада Додика”

02/09/2021

Смијенити српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика значило би радити против воље народа, јасно је поручио Обрен Петровић, посланик СНСД-а у Парламенту БиХ.

 

Обрен Петровић

Обрен Петровић

 

„Таквих одлука нити може, нити смије бити. БиХ је потребан дијалог. Рјешење проблема и јасан план за будућност. Политичари су обавезни тражити рјешење, бирани су да представљају свој народ, нико и ником није мандат дао јер има доброг асистента. Грађани су вјеровали кандидатима. Зато, Шефик Џаферовић мора поштовати вољу грађана Републике Српске, а она је јасна и недвосмислена за Милорада Додика са 368.210 гласова. Ово су озбиљне бројке, ово је озбиљна подршка”, рекао је Петровић.

Он је позвао  Шефика Џаферовића да покрене иницијативу за дијалогом „јер позив у помоћ неког са стране изазива само и искључиво немир, тензије и удаљавање грађана” што је, како каже Петровић недопустиво.

„Грађани Републике Српске неће бити таоци било чијег кукавичлука, па макар то био и Шефик Џаферовић. Не дирајте у вољу грађана, не дирајте у Милорада Додика”, поручио је Петровић

Остале Вијести