НОВОСТИ

Петковић: Османи нервозна, јер Косово губи подршку

12/10/2021

Директора Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас да нападајући обиљежавање 60. година Самита несврстаних у Београду, Вјоса Османи показује оправдану нервозу, јер јој је јасно да такозвано Косово свакога дана губи подршку на међународном плану.

 

Петар Петковић

 

– Драго ми је да Османијева помно прати дешавања у Београду, јер је претходних дана могла да види и увери се шта значе кредибилитет и међународни углед, подршка и успешна дипломатија. Нека се госпођа Османи на то што пре навикне, јер ће у времену пред нама тек моћи да види плодове овог Самита – истакао је Петковић у саопштењу.

Он је оценио да због тога, у маниру љубоморног детета, Вјоса Османи поново напада званични Београд, покушавајући да умањи сопствене политичке неуспехе и недостатке који су недавно били очигледни и медијима у Приштини.

– Оптужујући званични Београд за злочине, она заправо открива сву злочиначку природу на којој је настала лажна држава Косово, чијим се лидерима данас суди у Хагу за монструозне злочине тзв. ОВК, почињене против Срба као и других народа са простора јужне српске покрајине – указао је Петковић, саопштено је из канцеларије за КИМ.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести