НОВОСТИ

Руководство Српске са Вучићем о сложеној политичкој ситуацији у БиХ

04/08/2021

Руководство Републике Српске, заједно са лидерима парламентарних странака са сједиштем у Српској, разговараће данас са руководством Србије у Београду о сложеној политичкој ситуацији у БиХ.

 

Руководство Српске са Вучићем

Руководство Српске са Вучићем

 

Домаћин састанка је предсједник Србије Александар Вучић, а осим о политичкој ситуацији, требало би да буде разговарано и о наставку реализације кључних пројеката које Српска спроводи заједно са Србијом, попут Хидро-електране “Бук Бијела”, изградње ауто-пута од Бијељине до границе на Рачи, али и о изградњи Аеродрома Требиње.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је за РТРС да ће прво бити одржан састанак делегације Србије, предвођене Вучићем, са званичницима Српске, а потом и са представницима политичких партија из Републике Српске.

„Прво имамо састанак у 12.00 у Вили “Мир”, састанак руководства на нивоу српског члана Предсједништва, предсједника Републике Српске, Владе и Народне скупштине Републике Српске, те министара који су задужени за одређене области. Након тога слиједе заједничке изјаве, а послије и састанак са представницима политичких партија из Републике Српске и власти и опозиције“, рекао је Додик у интервјуу за РТРС.

Извор: РТРС

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести